Me

Ketkä?

Olemme naispari pääkaupunkiseudulta. Blogia pitää minä, Lempi, parin raskautuvaksi yrittävä osapuoli. Puolisoni esiintyy blogissa nimellä Lysti. Kirjoitan blogia nimimerkin suojissa, koska vain harva tietää projektistamme.

Olemme molemmat alle 30-vuotiaita, mutta jo hyvän matkaa yli 20-vuotiaita. Minä opiskelen, Lysti käy kokopäivätöissä. Olemme olleet yhdessä 1,5 vuotta, joista saman katon alla elämää on vietetty jo vuosi.

Mitä?

Kirjoitan blogia hoitotaipaleestamme, matkastamme kohti äitiyttä ja vanhemmuutta. Aloitimme hoidot maaliskuussa 2016, kun varasin ajan ensikäyntiä varten Helsingin Väestöliiton lapsettomuusklinikalle. Ensikäyntimme oli huhtikuussa ja plussan saimme heinäkuussa toisella yrityskierrolla. Laskettu aikamme on 25.3.2016

Blogi on ensisijaisesti päiväkirja ja viihdyke itselleni. Toivon, että se toimii myös infopankkina muille, jotka haluavat äideiksi. Tervetuloa seuraamaan matkaamme!

 

Jos haluat ottaa yhteyttä, laita sähköpostia osoitteeseen kuurupiilon@gmail.com tai alla olevan lomakkeen kautta. Jos haluat vastauksen, lisää mukaan sähköpostiosoitteesi.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s