Raskaana 1–2 viikkoa

Vaikea sisäistää, mutta totta se on, meillä tärppäsi ekasta kerrasta! Näillä piinapäivillä sain kokea oikein kunnon haamujahdin, koska testasin ensimmäisen kerran jo dpo 8. Malttamattomuus ja uteliaisuus voittivat… Testasin silloin Raskauskeijun ilmaistestillä, ja se oli aivan vitivalkoinen. Mieli oli tosi tyyni, olihan mahdollisesta kiinnittymisestä vasta muutama hassu päivä. Ja toisaalta oli sellainen tunne, että ei kannata vielä masentua.

Halusin silti testata uudelleen dpo 9 (mikä järki??). Ja siis mitä! Testiä käännellessä tietyssä kulmassa taskulampulla valaistuna tuli näkyviin harmaana viivanpaikka. Jännittävää! Näitähän ei edellisillä yrityskerroilla ollut laisinkaan, koska silloin maltoin odottaa dpo 12 asti ja ensimmäisellä kerralla oli pelkkää vitivalkoista negaa. Tosin realisti sisälläni hoki, että jos viivaa pitää hakemalla hakea, siihen ei kannata luottaa.

Dpo 10 testasin jälleen (huoh), tällä kertaa apteekin herkällä testillä, jolla voisi testata jo 4 päivää ennen menkkojen alkua. Oletin, että menkkani alkaisivat dpo 12 tai dpo 13, koska kierron pituudesta riippumatta luteaalivaihe on 12–13 päivää. Noh, testihän oli ihan nega tai hyvällä mielikuvituksella olin näkevinäni siinä haamujen haamun. Dumppasin sen roskiin, mutta sitä piti kuitenkin käydä tiirailemassa vielä testiajan jälkeen. Ja mitä, roskishaamu, jonka myös Lysti erotti erittäin hyvällä mielikuvituksella.

image4
Dpo 10 ”haamu”. Saa kyllä totisesti käyttää mielikuvitusta, että löytää viivan.

Dpo 11 maltoin mieleni ja pidin taukopäivän testaamisesta. Dpo 12 oli taas testauspäivä, olihan se sama päivä, kun Lylliksestä saatiin leffaviivat apteekin testillä. Testinä oli jälleen sama apteekin herkkä testi. Olin joutunut yöllä käydä vessassa, joten tein testin vain 3 h pidätyksellä. Ja testiajalla siihen tuli haalea viiva<3 Ei uskallettu Lystin kanssa vielä hihkumalla hihkua, mutta oltiin aivan äärettömän toiveikkaita ja sanoin taas: ”viiva kuin viiva on raskaustestissä plussa”.

image3
Dpo 12, nyt sen jo erottaa! 

Dpo 13 oli taas välipäivä. Dpo 14 tein CB:n digitestin, joka kertoi: ”Raskaana 1–2 viikkoa.” Olin tehnyt testin aamulla itsekseni, kun nousin ennen Lystiä. Kun Lysti heräsi, hän kysyi, mitä se testi näytti. Sanoin, että katso itse ja vinkkasin testin luo. Siinä sitten halailtiin onnenkyyneleet silmäkulmassa. Tein vielä yhden testin virallisena testipäivänä dpo 16, sen samaisen apteekin herkän ja siinä oli jo selkeä viiva, vaikka ei leffaviiva ollutkaan.

image1 (1)
Dpo 16 – viiva vain vahvistuu<3

Meille tulee vauva!

❤ Lempi

Advertisement

4 kommenttia artikkeliin ”Raskaana 1–2 viikkoa

  1. Wau! Onnea tuhannesti plussasta! Mieletöntä, että tärppäsi heti ekalla kerralla. 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s