Ei mitään uutta yritysrintamalla

Tänään alkoi uusi kierto. Näyttäisi lupaavasti siltä, että kierto on viimein asettunut vanhoille urilleen. Menkat palasi  10kk synnytyksen jälkeen ja nyt melkein vuosi siitä kierron pituus alkaa tasaantua. Ennen raskautta kierrot olivat aika tarkalleen 28-30 päiväsiä. Synnytyksen jälkeen kierrot on ollut vähän pidempiä, 35-40 päivää pitkiä. Nyt kuitenkin joulukuussa kierto oli 30 päivää ja tämä juuri päättynyt kierto 28 päivää. Haluaisin uskoa, että keho alkaa olla valmis uuteen raskauteen, kerta kierrotkin ”normalisoituu”.

Soittelin pari viikkoa sitten klinikalle, että mites edetään. Ensikäynnille pitäisi varata aika, mutta muita alkurupeamia ei onneksi tarvitse tehdä uudelleen. Hoidot aloitetaan kuitenkin vasta huhtikuussa, kun äitiyslaki tulee voimaan. Olisi kiva silti hoitaa jotain jo pois alta, esimerkiksi jos tarvitsee ottaa verikokeita tai muita. Jätin myös viestipyynnön meidän olkien kohtalosta. Sain viestin, että kyselyni lähetetään eteenpäin, mutta sieltä ei ole kuulunut mitään. Täytyy soitella perään tai odottaa ensikäyntiin asti.

Seuraavaksi ajattelin tilata ovistikkuja ja tikutella tätä kiertoa. Piti aamulla oikein opiskella taas luteaalivaiheesta:D Sovellus, johon kirjaan kierrot, väittää, että ovis olisi tästä ikuisuuteen aina lauantaisin. Se tosin laskee sen tasan 14 päivän luteaalivaiheella, joten siihen en kyllä kauheasti luottaisi. Omien merkintöjen mukaan edelliset olisi kehon tuntemusten perusteella olleet arkena. Pahasti vaan näyttää siltä, että huhtikuun ovis taitaa osua pääsiäiselle. No, mikäs kiire tässä. Hommassa on erilaista rauhaa, kun on jo maailman ihanin taapero eikä vauvakuume ole vielä kovin suuri, vielä.

Mukavaa viikonloppua!

❤ Lempi

 

 

2 kommenttia artikkeliin ”Ei mitään uutta yritysrintamalla

  1. Moikka! Imetitkö vielä, kun menkat alkoivat tai mihin asti? Oliko siinä jotain muutoksia menkkojen alkamisen aikaan?

    Tykkää

    1. Moikka! Mä imetän itse asiassa vieläkin:D Tuohon aikaan, kun menkat alkoivat, mä palasin takaisin opintojen pariin. Mun ja taaperon päiviin alkoi tulla vähän etäisyyttä. Olisiko se vaikuttanut siihen? Imetän edelleen lapsentahtisesti sen 3–5 kertaa päivässä ja tuolloin myös öisin.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s