Toiselle kierrokselle

Elämme jännittäviä aikoja! Kutkuttavia, vähän ahdistavia. Olemme päättäneet aloittaa pikku kakkosen yrittämisen huhtikuussa, kun äitiyslaki tulee voimaan. Tarkoitus oli aloittaa jo tässä alkuvuodesta, mutta kuukausi sinne tänne ei tunnu missään. Alunperin kuvittelin, että tässä vaiheessa olisin tukevasti raskaana. Vauvakuume on kuitenkin alkanut nostaa vasta viime aikoina päätään. Tähän saakka taaperon kanssa elo on ollut tarpeeksi ihanaa (ja kuluttavaa:D). Kehokin vaikuttaa siltä, että se olisi valmis uuteen raskauteen. Viime kierto oli jo normaalin pituinen (n. 30 päivää), kun tähän asti kierrot ovat olleet epämääräisiä ja pitkä (+38 päivää). Tilasin myös kaikki hoitopaperit edellisestä synnytyksestä, eikä niiden lukeminen itkettänyt. Mielikin on siis toipunut synnytyksestä.

Ajatus uudesta vauvasta on aivan ihanaa. Ahdistavaa on uudelle klinikalle meno (Väestöliitto myytiin Mehiläiselle). Lähinnä mietityttää meidän varaamien olkien kohtalo ja kuinka paljon hinnat ovat nousseet sitten Väestöliiton. Mietyttää myös, onko olkien luovuttaja edelleen luovuttamisen kannalta. Luin olkien säilytyssopimuksen uudelleen, ja se voi raueta mm. jos luovuttaja on kuollut tai jos luovuttaja vetää luovutussopimuksen pois. Meidän taapero on niin täydellinen, että mieluusti jatkaisimme matkaa tämän luovuttajan kanssa. Jätin tänään Mehiläiseen soittopyynnön, josko huomenna soittaisivat.

Jännittävää on myös oma tilanne. Edelliseen elämäntilanteeseen verrattuna kiloja on lähes + 20kg ja imetän edelleen. Miten nämä vaikuttavat hedelmällisyyteen? Sen lisäksi ikääkin on tullut lähes kolme vuotta. Eniten mietityttää kilot, koska ylipainoa on rutkasti. Niitä koitan tässä kevään aikana tiputella järkevällä ruokavaliolla ja liikunnalla. Omien mahdollisuuksien parantamiseksi aloin tänään napsia foolihappoa. Pitäisi käydä ostamassa vielä Gelee royalet.

Huh huh. Ihana olla takaisin, nyt tarvitaan vertaistukea! Palailen myöhemmin taaperoarjen kanssa. Ensi viikolla alkaa päiväkotiharjoittelu, kääk!

❤ Lempi

9 kommenttia artikkeliin ”Toiselle kierrokselle

 1. Tervetuloa takaisin! Täällä seuraan edelleen teidän matkaa! Tänne päin kans on alkanut jo nyt vauvakuume saapumaan, mutta tänä vuonna ei olla kuitenkaan vielä palaamassa klinikalle. Jännää! 🙂

  Tykkää

  1. Ihanaa, kun jaksatte olla mukana tästä tautisen pitkästä tauosta huolimatta! Toivottavasti teille kuuluu hyvää:)

   Tykkää

 2. Tervetuloa takaisin! 🙂
  Meillä myös pikkukakkosen yrittäminen mielessä. Poika syntyi viime elokuussa ja nyt olemme menossa klinikalle juttelemaan miten tästä eteenpäin. Meillä hoidot olivat julkisella ja poika sai alkunsa ivf-hoidoilla. Ikä alkaa kolkutella joten siksi näin aikaisin liikenteessä. Toivottavasti vielä huolivat meidät julkiselle puolelle hoitoihin.
  Tsemppiä teille! Kiva saada lueskella teidän kuulumisia ja saada samalla vertaistukea. 🙂

  Tykkää

  1. Onnea pienestä!<3 Aivan mahtavaa, että on muitakin yrittäjiä mukana:) Toivottavasti käynti tuo toivotun lopputuloksen!

   Tykkää

 3. Mukavaa kuulla teistä 🙂

  Me oltiin edesmenneen Väestöliiton asiakkaita murroksen aikaan ja jonkin ajan päästä muutos näkyi hinnoissa. Meidän vastaavat hoitokierrokset kuukaudessa oli erilaisen laskutustavan ja nousun myötä 20-25% suuremmat (min/max). Ei paljon huvittanut ylimääräisillä käynneillä hypätä.. Mut sama luovuttaja meidätkin ampparin kirjoilla sitkeesti piti yli vuoden verran, ja se kannatti 🙂

  Uskon et olkenne on tallessa, sillä meillä ainakin vanhat Väestöliiton aikana tehdyt sopparit piti
  paikkaansa. Muutos tuli käytäntöihin vasta kun uusi soppari Mehiläisen kanssa tehtiin. Luulisi että olisi asianosaisille ilmoitettu jos olisi jotain tapahtunut, joten luottavaisin mielin 🙂 Pidän peukkuja ja jään seuraamaan – Onnea matkaan!

  Tykkää

 4. Olipa kiva kuulla teistä pitkästä aikaa! 🙂 Me jäämme seuraamaan teidän uutta matkaa. Onnea kovasti yritykseen ja paljon tsemppiä!

  Tykkää

 5. Kiva kuulla, että aloitatte uuden kierroksen. Onnea uuteen alkuun! Olen uusi lukija ja yrittänyt vauvakuumeessa etsiä naisparien blogeja meidän vauvapohdintojen tueksi. Tosi moni blogi on tauolla tai lopettanut, joten kiva, että teidän kirjoittelu ilmeisesti jatkuu 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s