Toinen neuvola (15+3)

Eilen piipahdettiin pitkästä aikaa neuvolassa. Käynti koostui lähinnä tietojen päivittämisestä ja uusien aikojen varailusta. Nyt onkin käyntejä varattuna melkein joululle asti! Sokerirasituskin tulee sopivasti ennen joulua, niin joulusuklaat ei ehdi vaikuttaa harhaanjohtavasti…:D Varattuna on myös lääkäriaika, rakenneultra ja kela-neuvola.

Kävimme läpi voimavarakyselyä, mutta siinä ei ilmennyt mitään, mikä olisi poikinut enemmän keskustelua. Täsmensimme lähinnä, että neuvolaan saa soittaa heti kun siltä tuntuu ja muita numeroita, johon voi soittaa hädän tullessa. Paras osuus oli sydänäänien kuuntelu<3 ja myös se, että paino oli sama kuin ensimmäisellä neuvolakerralla. Lyllikän sydän jumpsutti siinä 150 kiepeillä. Olimme kotona saaneet suurinpiirtein saman tuloksen. Kyllä, meille on saapunut kotidoppler, vaikka sen hommaammista emminkin. Uteliaisuus vei voiton, kun saimme dopplerin lainaan Lystin siskolta.

Ja kuten ehkä arvaatte, raskaudesta on kerrottu myös perheillemme! Kirjoitan siitä oman postauksen:) Asiasta toiseen: Onneksi elän nyt tätä energistä keskiraskautta. Tällä viikolla olen herännyt joka päivä kello 6, opiskellut ja mennyt töihin. Ilman päikkäreitä, yhden kahvikupin voimalla. Enkä ole edes mitenkään loppu! Huimaus on palannut kuvioihin, alhainen hb ja verenpaineet selittänevät sitä. Selkä kipuilee edelleen töissä ja vatsa ei tykkää luennoilla istumisesta. Muuten voin mainiosti, mikä on ihanaa. Nyt uskallan nauttia tästä hyvästä olosta ja olen siitä äärimmäisen kiitollinen.

Luonnoksista löytyy monta postausta, palataan! Toivottavasti jo viikonloppuna:)

❤ Lempi

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s