Olisiko tämä yritysviikko?

Uusi viikko, ja se on kuulkaas totta tosiaan ensimmäinen mahdollinen yritysviikko! Aloitin tänään oviksen tikuttelun (kp11), kun on ollut jo märkää ja märempää. Lääkäriltämme sain ohjeistuksen alkaa tikuttelemaan kp13 (keskiviikkona, jolloin on ultrakin), mutta jos alkaa limoittua, niin aiemmin. Joten aloitin aiemmin. Ja hyvä, että aloitin! Tikun viiva oli tummempi kuin viime kierron kp15, joka oli ovista edeltävä päivä, mutta ei kuitenkaan plussa. Kyllä, puhelimessa on kuvia testeistä, että voin vertailla. Luulen tosin, että testaus aamupissasta saattoi vaikuttaa asiaan. Viime kierrossa tein testin aamupissasta vain oviksen bongauspäivänä.

uusiviikko

Mutta on se tikun tulkinta kyllä niin epäselvää puuhaa. Lysti ei ollut päässyt edes vielä sängystä ylös, kun menin kyselemään mielipidettä: ”Eikö oo selvästi tummempi ku viime kierrossa negatiiviset?” ”Mutta haaleampi kuin plussatikku viimeksi, eikö ookin?” ”Ei se plussa vielä tänään oo, vai mitä luulet?” Semmonen aamu täällä. Millainen aamu onkaan sitten, kun se plussa sieltä pärähtää? Saatika raskaustestin plussa? Onneksi keskiviikkona on ultra. Saa vähän mielenrauhaa, kun näkee mitä siellä tapahtuu vai tapahtuuko mitään. Tajusin tässä myös, etten saanut mitään ohjeistusta, jos ovisplussa tulisi ennen keskiviikkoa. Onneksi on näitä blogeja, joista on voinut lukea, miten hommat ovat edenneet. Tiedän sitten soittaa klinikalle, ettei jäisi yritys siitä kiinni.

Sellaista täällä, miten teidän viikot ovat alkaneet?

❤ Lempi

7 kommenttia artikkeliin ”Olisiko tämä yritysviikko?

 1. Itse olen aina alkuun tilutellut halpistestillä ja varmistanut oviksen cb digitaalisella testillä. Kun tilaa netistä isomman satsin, pääsee halvemmalla. Minulla ainakin CB toimi ajoituksellisesti suhteessa siihen, mitä inssissä tehdyssä ultrassa näkyi.

  Tykkää

  1. Tuo kuulostaa kyllä järkevältä tavalta, pitää ottaa cb:t loppuviikosta käyttöön! Tilasin vielä pregcheckejä, kun en uskaltanut vaihtaa merkkiä vielä tähän kiertoon, mutta jos yrityksiä tulee enemmän nii sitten ehdottomasti niihin halvempiin!

   Tykkää

 2. Täällä mennään kp4 merkeissä ja ens viikolla myös olis ultran aika 🙂 tsemppiä kovasti teille!

  Tykkää

  1. Kivaa, että teilläkin asiat etenee! Kiitos tsempeistä:) Vielä täytyy jännittää, inssi siirtyy ensi viikolle, koska meneillää on menossa jostain syystä pidempi kierto… Ota näistä nyt selvää!

   Tykkää

   1. Joo oli kyllä tosi ihanaa, että kuukautiseni alko (kerrankin niistä voi olla oikeesti olla onnellinen :D) jännäillään siis kimpassa ens viikolla! 🙂

    Tykkää

   2. Hauska että mennään näin samassa syklissä! Ei tarvii olla ihan yksin näiden tuntemusten kanssa, kun kaveripiirissä ollaan ainoita yrittäjiä:)

    Tykkää

 3. Joo sama täällä! Meidänkin yks kaveri pariskunta (naispari) on kertonut, että tuskin haluavatkaan lapsia, niin eipä ole juttukavereita. Heteropariskuntia löytyy kyllä, joilla on jo lapsia, mutta on silti erilaista puhua heille kun lähtökohdat on aivan erilaiset. 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s